Reparatii aer conditionat

Va stam la dispozitie pentru service aer conditionat in Bucuresti si Ilfov indiferent de anotimp sau defectiune, oferindu-va servicii complete de intretinere / montaj de cea mai buna calitate.
https://global-service.ro/wp-content/uploads/2023/03/bn1a-1.jpg

Reparatii aer conditionatGlobal Service

Nu avem costuri si alte taxe ascunse, va oferim onestitate, calitate,
promptitudine si profesionalism
TRANSPARENTI
Nu avem costuri si alte taxe ascunse, va oferim onestitate, calitate,
promptitudine si profesionalism
EXPERIENTA
Reparam orice marca si model de masina de spalat vase, rufe sau uscator indiferent de vechimea acestuia.

Global ServiceReparatii aer conditionat

Daca aveti probleme cu aerul conditionat si nu functioneaza asa cum trebuie, nu trebuie sa va ingrijorati. Oferim servicii de reparatii pentru toate tipurile de unitati de aer conditionat, atat pentru uz casnic cat si comercial.

Echipa noastra de tehnicieni experimentati va poate ajuta sa gasiti solutii rapide si eficiente pentru orice problema pe care o intampinati cu unitatea de aer conditionat. Suntem disponibili sa va oferim suport si sa ne deplasam la domiciliul sau sediul dumneavoastra pentru a efectua diagnosticul si reparatia unitatii de aer conditionat.

Indiferent daca aveti nevoie de reparatii, intretinere sau instalare, suntem aici sa va ajutam. Noi ne-am dedicat sa oferim servicii de calitate si de incredere pentru toate tipurile de unitati de aer conditionat, de la cele mici pentru uz casnic pana la cele mai complexe si sofisticate pentru uz comercial.

Contactati-ne astazi si vom fi bucurosi sa va ajutam sa va recapatati confortul si temperatura potrivita in locuinta sau in biroul dumneavoastra.
https://global-service.ro/wp-content/uploads/2023/03/bn3.jpg
https://global-service.ro/wp-content/uploads/2023/03/vasdfv.jpg

Mentenanta aer conditionatRevizie si Igienizare

Recomandam Revizie aer conditionat o data pe an, pentru aparatele utilizate in locuinte si de doua ori pe an, pentru aparatele utilizate in multinationale, cladiri de birouri, cabinete medicale, etc. Efectuand revizie aer conditionat in timp util, prevenim aparitia defectiunilor tehnice ce pot genera costuri substantiale.

Igienizarea se efectueaza folosind ustensile si solutii profesionale dezinfectante si antibacteriene. Dupa acest meticulos proces de igienizare va asiguram ca scapati cu certitudine de mucegaiul depus pe unitatea din casa, de mirosurile neplacute si de fumul de tigara. La sfarsit de igienizare se va vedea diferenta deoarece aerul refulat in casa va fi mult mai curat si sanatos.

GLOBAL SERVICEProgramari service aer conditionat in Bucuresti si Ilfov?

Vrei sa programezi o interventie?
Apelandu-ne telefonic puteti programa rapid o intanlire cu un tehnician service si problema dvs se va rezolva.
https://global-service.ro/wp-content/uploads/2023/03/bn1a-1.jpg

Incarcare Freon

Daca observati ca aparatul de aer conditionat nu mai raceste corespunzator este foarte posibil ca freonul din instalatie sa nu mai existe in cantitate optima si trebuie completat sau reincarcat complet. Acest lucru se face prin verificarea presiunilor de lucru a fiecarui tip de freon in instalatie. Pierderea de freon se produce pe la imbinari, prin fisuri, pori sau prin strapungere mecanica a instalatiei frigorifice.

Daca instalatia a pierdut mai mult de 20% din agentul refrigerant se va remedia obigatoriu cauza prin incarcarea totala cu freon. Se pot face si o completare cu freon prin adaugarea in instalatie a maxim 20% din cantitatea totala.
TRANSPARENTI
Nu avem costuri si alte taxe ascunse, va oferim onestitate, calitate,
promptitudine si profesionalism
EXPERIENTA
Reparam orice marca si model de masina de spalat vase, rufe sau uscator indiferent de vechimea acestuia.

Global ServiceMontaj si vanzari aer conditionat

Instalarea sau montajul de aer conditionat se face de cchipa noastra de profesionisti.
Ne dorim clienti multumiti, de aceea, folosim doar echipamente profesionale pentru montarea si instalarea aparatelor de aer conditionat.

Esti in cautarea unei firme pentru vanzare aparate aer conditionat ? Noi oferim spre vanzare aparate aer conditionat pentru o gama variata de modele si marci testate si verificate.

Contacteaza-ne acum pentru montaj aer conditionat, instalare, service, reparatii sau vanzare.
https://global-service.ro/wp-content/uploads/2023/03/bn1.jpg
https://global-service.ro/wp-content/uploads/2023/03/bn4-768x768-1-640x640.jpg

Reparatii aer condtionatProbleme Frecvente

  • Aerul nu este rece sau nu este furnizat suficient de puternic
  • Aparatul de aer condiționat face zgomot sau vibrează excesiv
  • Scurgeri sau infiltrații de apă apar în jurul unității
  • Butonul de pornire/oprire nu funcționează
  • Telecomanda nu funcționează corespunzător
  • Miros neplăcut provenit din unitatea de aer condiționat
  • Unitatea de aer condiționat se oprește la intervale regulate sau nu pornește deloc
  • Compresorul sau ventilatorul nu funcționează
  • Aerul emis este umed sau are o miros neplăcut
  • Erori de afișare sau coduri de eroare apar pe ecranul unității.

Reparam orice marca si model indiferent de vechimea acestuia.

Reparatii masini de spalat rufeIntrebari frecvente

Ce ar trebui să fac dacă aparatul meu de aer condiționat nu pornește?

În primul rând, verificați alimentarea cu energie electrică. Dacă este alimentat și tot nu pornește, ar trebui să apelați un specialist.

De ce aparatul meu de aer condiționat face zgomote ciudate?

Acest lucru poate fi cauzat de o serie de probleme, cum ar fi obiecte străine în interiorul unității, uzură a pieselor, sau probleme cu ventilatorul. Este recomandat să apelați un specialist pentru a diagnostica problema.

De ce aparatul meu de aer condiționat nu răcește?

Acest lucru poate fi cauzat de o serie de probleme, cum ar fi scurgeri de freon, uzură a componentelor sau o problemă cu termostatul. Este recomandat să apelați un specialist pentru a diagnostica problema.

Ce trebuie să fac dacă aparatul meu de aer condiționat miroase urât?

Acest lucru poate fi cauzat de mucegai sau bacterii în interiorul unității. Este recomandat să apelați un specialist pentru a curăța unitatea și a elimina orice dezvoltare de bacterii sau mucegai.

De ce aparatul meu de aer condiționat suflă aer cald?

Acest lucru poate fi cauzat de o serie de probleme, cum ar fi o problemă cu termostatul, o scurgere de freon sau o problemă cu compresorul. Este recomandat să apelați un specialist pentru a diagnostica problema.

De ce aparatul meu de aer condiționat nu funcționează la toate vitezele?

Acest lucru poate fi cauzat de o problemă cu motorul ventilatorului sau de o problemă cu termostatul. Este recomandat să apelați un specialist pentru a diagnostica problema.

Ce trebuie să fac dacă aparatul meu de aer condiționat se oprește și pornește frecvent?

Acest lucru poate fi cauzat de o serie de probleme, cum ar fi o problemă cu termostatul sau o problemă cu motorul ventilatorului. Este recomandat să apelați un specialist pentru a diagnostica problema.

De ce aparatul meu de aer condiționat nu răspunde la telecomandă?

Acest lucru poate fi cauzat de o serie de probleme, cum ar fi o problemă cu senzorii sau o problemă cu receptorul. Este recomandat să apelați un specialist pentru a diagnostica problema.

De ce aparatul meu de aer condiționat curge apa?

Acest lucru poate fi cauzat de o problemă cu sistemul de drenaj, cum ar fi un blocaj sau o fisură. Este recomandat să apelați un specialist pentru a diagnostica problema și a remedia sistemul de drenaj.

https://global-service.ro/wp-content/uploads/2023/03/bn4-768x768-1.jpg

Intra in legatura cu noi

Pentru a obtine o cotatie gratuita

GLOBAL SERVICE

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau sugestii, suntem aici să vă ajutăm. Echipa noastră dedicată și prietenoasă de suport clienți este disponibilă să vă ofere asistență de calitate în orice problemă ați întâmpina. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de mai jos, prin email, telefon sau WhatsApp și vom fi bucuroși să vă oferim toate informațiile și soluțiile de care aveți nevoie.
DEPLASARE/VERIFICARE SERVICE IN BUCURESTI 50 LEI
DEPLASARE/VERIFICARE SERVICE IN jud ILfov 150 LEI
*Aceasta taxa se percepe daca in urma constatarii defectului decideti sa efectuati reparatia electrocasnicului dumneavoastra in regim propriu sau nu doriti reparatia acestuia
[contact-form-7 id=”3885″ title=”Contact form”]
Suna acum
WhatsApp